BIO Balzamikový ocot jablčný - Ölmühle Solling

Kód: 4031192370219
€6,05
Dostupnosť na vyžiadanie
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

garancia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Garancia originálnych produktov
Garancia originálnych produktov
jedine u nás

Podrobný popis

BIO Balzamikový ocot jablčný je vďaka svojej jemno kyslej chuti so sladkými tónmi ideálny do šalátových dresingov

BIO Balzamikový ocot jablčný je vyrobený z čerstvo lisovanej jablčnej šťavy získanej z jabĺk tej najvyššej kvality. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzený obsah živín a obzvlášť bohatú chuť. Vzniká prirodzenou fermentáciou jablčnej šťavy, ktorá sa následne zmieša so sladkým jablčným sirupom, čím sa docieli ľahko sladkastej chuti. Proces fermentácie naviac ocot obohatí o prospešné mikroorganizmy.

BIO Balzamikový ocot tradične dozrieva v malých dubových sudoch, vďaka čomu získava svoju typickú chuť. Dokonale dochutí akékoľvek zeleninové šaláty a prepožičia im sviežu sladkokyslú chuť. Naviac neobsahuje žiadne pridané látky ani umelé sladidlá.

BIO Balzamikový ocot jablčný a jeho výhody

  • pochádza z čerstvo lisovanej jablčnej šťavy
  • zo 100% kontrolovanej ekologickej produkcie
  • má príjemnú sladkastú chuť
  • je bez pridaných látok a umelých sladidiel
  • dozrieva v dubových sudoch
  • je ideálny do zeleninových alebo ovocných šalátov

Zloženie

BIO jablčný ocot, BIO šťava z jablčného koncentrátu.

Dávkovanie

Ideálny na dochutenie jedál podľa vašej chuti.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty100 g
Energetická hodnota 705 kJ / 166 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 39 g
z toho cukry 37 g
Bielkoviny 0,4 g
Soľ <0,01 g

Upozornenie

Môže obsahovať stopy oxidu siričitého a siričitanov. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste.

Dodatočné parametre

Kategória: Všetky produkty
Hmotnosť: 0.3 kg
Balenie: 250 ml
Počet kusov v balení: 6
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: