BIO Ryža čierna - Country Life

Kód: 8595016502430
€4,34
Skladom (>5 ks)
Variant
Môžeme doručiť do:
8.6.2023

Detailné informácie

garancia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Garancia originálnych produktov
Garancia originálnych produktov
jedine u nás

Podrobný popis

BIO Ryža čierna - exotická príloha, ktorá farebne ozvláštni typické jedlá a očarí aj svojou lahodnou jemne orieškovou chuťou

BIO Ryža čierna poslúži ako exotická príloha k rôznym jedlám, ktoré farebne ozvláštni. Je zdrojom komplexných sacharidov a má široké možnosti využitia. Hodí sa k zeleninovým aj mäsitým pokrmom. Môžete ju pridať do rizota či šalátov. Skvele sa však hodí aj na prípravu exotických raňajok v podobe kaše, dá sa pražiť, prípadne ňou môžete dozdobiť vaše recepty.

Je veľmi jednoduchá na prípravu, ktorá síce trvá dlhšie, ale vynahradí vám to svojou znamenitou, jemne orieškovou chuťou. Môžete ju miešať s ostatnými druhmi ryže, čím získate nielen jazyku, ale aj oku lahodiacu kombináciu. Príjemným bonusom je tiež fakt, že táto ryža pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

BIO Ryža čierna a jej výhody

  • je exotická príloha k rôznym jedlám
  • hodí sa k zeleninovým aj mäsitým pokrmom
  • je zdrojom komplexných sacharidov
  • môžete ju pridať do rizota, šalátov, kaší a podobne
  • dá sa pražiť a miešať s ostatnými druhmi ryže
  • má lahodnú jemne orieškovú chuť
  • je v BIO kvalite

Zloženie

BIO Čierna dlhozrnná ryža.

Návod na prípravu

Ryžu prepláchnite a varte v dvojnásobnom množstve vody 35 minút.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty100 g
Energetická hodnota 1 463 kJ / 345 kcal
Tuky 2,2 g
z toho nasýtené tuky 0,0 g
Sacharidy 74,1 g
z toho cukry 0,9 g
Bielkoviny 7,8 g
Soľ 0,02 g

Upozornenie

Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením.

Môže obsahovať stopy lepku.

Dodatočné parametre

Kategória: Všetky produkty
Balenie: 500 g
Počet kusov v balení: 14

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: