Bulgur pšeničný 500g BIO

Kód: 8595016510220
€2,14
Dostupnosť na vyžiadanie
Položka bola vypredaná…
Je skvelý ako príloha, vo forme "rizota", s pečenú aj dusenou zeleninou alebo ako náplň do plnených paprík. Môžete ho pridať do teplých i studených šalátov alebo zavariť do polievky. Zvýšite tak výdatnosť aj energetickú hodnotu jedál. Je ideálny surovinou pre tých, ktorí nemajú veľa času na varenie, ale zároveň im nie je jedno, čo jej a snaží sa dodržiavať zdravý životný štýl. Pšeničný bulgur je univerzálny surovina, ktorá sa vo vašej kuchyni nestratí. Zloženie: Hrubo mletá PŠENICA *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Detailné informácie

garancia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Garancia originálnych produktov
Garancia originálnych produktov
jedine u nás

Podrobný popis

Je skvelý ako príloha, vo forme "rizota", s pečenú aj dusenou zeleninou alebo ako náplň do plnených paprík. Môžete ho pridať do teplých i studených šalátov alebo zavariť do polievky. Zvýšite tak výdatnosť aj energetickú hodnotu jedál. Je ideálny surovinou pre tých, ktorí nemajú veľa času na varenie, ale zároveň im nie je jedno, čo jej a snaží sa dodržiavať zdravý životný štýl. Pšeničný bulgur je univerzálny surovina, ktorá sa vo vašej kuchyni nestratí. Zloženie: Hrubo mletá PŠENICA *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva Príprava: Bulgur varte 2 minúty v mierne osolenej vode, na 1 diel bulguru 2 diely vody. Potom nechajte 15-20 minút dôjsť pod pokrievkou. Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1503kJ / 360kcal. Tuky: 1,3 g. Z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 70,3 g. Z toho cukry: 0,4 g. Bielkoviny: 12,3 g. Soľ: 0,02 g Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 75%. Legislatívne zaradenie: Mlynský obilný výrobok - pšeničný bulgur.

Dodatočné parametre

Kategória: Všetky produkty
Hmotnosť: 0.3 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: