Hot chocolate - Xucker

Kód: 4260248060044 4260248063014 Zvoľte variant
€4,34 €12,04 od €4,34
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
27.3.2023 27.3.2023 Zvoľte variant

Detailné informácie

garancia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Garancia originálnych produktov
Garancia originálnych produktov
jedine u nás

Podrobný popis

Hot chocolate - lahodná horúca čokoláda bez pridaného cukru

Hot chocolate je krémová horúca čokoláda v práškovej podobe bez cukru. Jej výhodou je, že bez obsahu cukru, pretože je sladená výhradne xylitolom. Xylitol je prírodné sladidlo, ktoré sa prirodzene nachádza v ovocí alebo zelenine, pridáva sa však aj do žuvačiek. V porovnaní s bežným cukrom má xylitol omnoho menej kalórií. Pripravte si aj vy doma horúci nápoj, ktorý je navyše bez GMO a vhodný aj pre vegánov.

Hot chocolate - Xucker

Hot chocolate a jej výhody

  • krémová horúca čokoláda v prášku
  • neobsahuje pridaný cukor
  • je sladená xylitolom
  • skvelá na prípravu horúcich nápojov
  • je vhodná aj pre vegánov

Zloženie

Sladidlo - xylitol - 69%, kakaový prášok (silne naolejovaný) - 29,5%, emulgátor: lecitín (slnečnica).

Návod na prípravu

Do šalky pridajte 2 lyžičky prášku a zmiešajte so studeným alebo teplým mliekom.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutritional values100 g
Energetická hodnota 1122 kJ / 269 kcal
Tuky 4.4 g
z toho nasýtené tuky 2.2 g
Sacharidy 73 g
z toho cukry <0.5 g
z toho viacsytné alkoholy 69 g
Bielkoviny 6.6 g
Soľ 0.02 g

Upozornenie

Informácie o alergénoch - môže obsahovať stopy sóje. Po použití nádobu dobre uzavrite, a skladujte na chladnom a suchom mieste, chráňte pred teplom. Ppodukt môže mať v prípade nadmernej konzumácie laxatívny účinok. Uchovávajte mimo dosahu zvierat, pretože aj malé množstvá xylitolu môžu byť pre psov nebezpečné. Naopak, mačky tolerujú xucker xylitol bez problémov.

Dodatočné parametre

Kategória: Všetky produkty
Balenie: 200 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: