Najtelo bezlepkové krutóny 200g

Kód: 8588009452188
€2,29
Dostupnosť na vyžiadanie
Položka bola vypredaná…
Zloženie: tapioková múka (maniok), pšenová múka, bambusová vláknina, psyllium husk (skorocel indický), objemové činidlo: hydrogenuhličitan sodný (sóda bikarbóna), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ, BIO jablčný ocot 5%ný,cesnak sušený,čierne korenie mleté. Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku: energetická hodnota: 721kJ/172,31kcal,tuky: 1,68 z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,25g, sacharidy: 33,2g z toho cukry: 0,4g,vlákniny: 6,32g, bielkoviny:  2,64g,soľ: 1,36g. Výrobca: Erik Márton s.r.o., Lehnice 97, 93037. ww.zitnoostrovskabezlepkova.sk. Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia do 22°C. Vyrobené na Slovensku.Bolo vyrobené na mieste, kde sa používajú aj sezamové semienka.

Detailné informácie

garancia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Garancia originálnych produktov
Garancia originálnych produktov
jedine u nás

Podrobný popis

Zloženie:  Cícerová múka 47%,kukuričná krupica,tapiokový
škrob , soľ,sušený cesnak mletý, sušená cibuľa,majoránka<HT>
múka zo žltého hrachu.Návod na prípravu:Obsah sáčku zmiešajte
v 520 ml teplého mlieka alebo rastlinného  mlieka, a dobre
rozmiešajte. Cesto nechajte asi 15 min odležať a proti
prípadnému zhustnutiu doriedte vodou. Na panvici
naberačkou vytvarujte z cesta placičky a tie potom smažte
 dozlata po oboch stranách na malom množstve tuku.
Podávajte samostatne, alebo ako prílohu k mäsovým
 či zeleninovým jedlám.
Energetické hodnoty na 100g:
Energia: 1406 kJ/336 kcal: Tuky:3,3 g (z toho mastné nasýtené
kyseliny:0,3 g), Sacharidy: 60,6 g (z toho cukry:4,4g), Bielkoviny:
10,7g, Vláknina:10,7g,Soľ:4,0g.
 Hmotnosť:250g.KRAJINA PÔVODU:
Slovensko.Výrobca : Erik Márton s.r.o., Lehnice 97, Lehnice
93037.www.najtelo.com.
Minimálna trvanlivosť do:28.03.2024

Dodatočné parametre

Kategória: Všetky produkty
Hmotnosť: 0.3 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: