Umeocet vznika pri vyrobe Umeboshi - nakladanych japonskych sliviek. Kombinacia slanej a kyslej chuti je jedinecnym chutovym zazitkom.
V skutocnosti sa nejedna o klasicky...
Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká fermentáciou jabĺk. Tento nápoj je známy už viac než 400 rokov vďaka svojim unikátnym vlastnostiam. Bio-fermentáciou jabĺk si jablčný ocot...
Tento jablčný ocot sa vyrába skvasením muštu čerstvo vylisovaného z demeter jabĺk. Nie je teda vyrobený z koncentrátu. Pre výrobu boli použité na slnku vyzreté jablká z...
Borges bio balzamový ocot z Modeny s chráneným označením pôvodu je získaný z hrozna z ekologického poľnohospodárstva. Perfektná vyváženosť sladkosti a kyslosti. Je ideálny na...
Umeocet vznika pri vyrobe Umeboshi - nakladanych japonskych sliviek. Kombinacia slanej a kyslej chuti je jedinecnym chutovym zazitkom.
V skutocnosti sa nejedna o klasicky...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií